13 Şubat 2012 Pazartesi

ikinci el oto - 2013

Otomobil pazarları soğuk kış günlerin de iyice durulmuşa benziyor. Galericiler sıcak havaların gelmesini dört gözle bekliyorlar. Kış günlerinde arabaların alım satımı yavaş olduğundan araba fiyatları da yükseliyor.
Sıcak havaların başlaması ile beraber pazarlar dolacak ve ikinci el oto piyasası hızla ilerleyecektir. Ayrıca fiyatların düşeceği kanaatindeyim. Çünkü araba pazarları ne kadar dolarsa ve araba satışı ne kadar hızlanırsa ikinci el oto fiyatları o kadar düşer. Günümüz teknolojin de insanlar arabalarını internet ortamında satma fırsatı da buluyor. En çok tercih edilen ikinci el oto ilan siteleri çok ilgi görüyor. Sebebine gelince, satıcılar oturduğu yerden Türkiye çapında müşteriye ulaşıyorlar, alıcılarda tüm ülkedeki arabaları oturdukları yerden inceleyebilme fırsatı yakalıyorlar.
Konuya şuraya getirecek olursak, artık insanlar rahatlıkla internete ikinci el oto ilanı bırakabiliyor. Satmak istedikleri ikinci el arabalarına kolayca müşteri bulabiliyor. Yani alan da memnun satan da…


Kaynak: ikinci el oto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder